Op paardrijles

Paardrijden op Manege Mady's Pony Paradijs is meer dan het paardrijden alleen. Kenmerkend voor onze manege is het unieke concept waarbij niet alleen het paardrijden zelf, maar ook de verzorging en omgang met het paard voorop staat.

Kinderlessen

De kinderlessen bij Mady's Pony Paradijs zijn uitermate geschikt voor de beginnende ruiters. De kinderen komen voor een hele middag naar de boerderij en krijgen naast paardrijles ook nog alles mee over de verzorging van het paard. Ze leren poetsen, zadelen, stallen uitmesten, theorie over de paarden en nog heel veel meer. Dit alles onder enthousiaste begeleiding, waardoor veiligheid en natuurlijk plezier gegarandeerd wordt. De kinderen verblijven, afhankelijk van dag, gemiddeld 3 uur op de manege, hiervan krijgen ze een half uur paardrijles en wordt de rest van de tijd opgevuld met leuke leerzame en paardgerelateerde activiteiten. Voor eten en drinken wordt gedurende deze 3 uur gezorgd en zit bij de prijs inbegrepen.

Uurlessen

Naast de kinderlessen is het bij Mady's Pony Paradijs ook mogelijk enkel een uur paardijles te volgen. Deze uurlessen zijn bedoelt voor de (half)gevorderde ruiter. Wanneer kinderen of volwassenen de stap, draf en galop goed beheersen, weten hoe ze moeten opzadelen en daarnaast zich goed kunnen redden in de omgang met het paard kunnen ze doorstromen naar de uurlessen. Enkele van deze uurlessen worden naast de paardrijles ook in combinatie met het stukje leren over de verzorging aangeboden.

Privélessen

De privélessen worden op afspraak aangeboden op alle doordeweekse dagen. Deze privélessen zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld volwassenen die nog niet voldoende niveau hebben om mee te komen in een van onze reguliere lesgroepen. Tijdens de privélessen wordt er lesgegeven op het niveau van de ruiter met oog op een snelle vooruitgang.

Lestijden paardrijles

Onderstaand vindt u een overzicht met de verschillende lestijden met bijbehorende niveaus. Bij voldoende vraag zullen er extra paardrijlessen worden toegevoegd aan het aanbod. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Maandag

18.30 -19.30 uurles (half)gevorderd - Jeugd/volwassenen

19.30 - 20.30 uurles (half) gevorderd - Jeugd

Dinsdag

16.00 - 18.00 uurlessen incl. verzorging (half) gevorderd - kinderen

Woensdag

14.00 - 17.00 kinderlessen

17.00 - 18.00 uurles (half) gevorderd - kinderen


Donderdag

16.00 - 18.00 kinderlessen

19.00 - 20.00 uurles gevorderd - jeugd

20.00 - 21.00 uurles gevorderd - jeugd

Vrijdag

14.00 - 17.00 kinderlessen

17.00 - 18.00 uurles (half) gevorderd - kinderen/jeugd

 

In de weekenden is Manege Mady's Pony Paradijs gesloten.